ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη πρόταση στην Ιντεπεντιέντε για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγιέρες
Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με τη φανέλα της Ταγιέρες PHOTO CREDITS: © 2021 NICOLAS AGUILERA / AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αργεντινή ο Παναθηναϊκός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ιντεπεντιέντε για τον 29χρονο εξτρέμ Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ο Παναθηναϊκός παλεύει για να κάνει δικό του τον 29χρονο Αργεντινό εξτρέμ της Ιντεπεντιέντε, Σεμπαστιάν Παλάσιος, έχοντας καταθέσει πρόταση τις τελευταίες ώρες στην ομάδα του και βρίσκεται εν αναμονή απάντησης.

Αυτό αναφέρει tweet δημοσιογράφου στην Αργεντινή ο οποίος κάνει λόγο για προσφορά 800.000 δολαρίων στην Ιντεπεντιέτε για ένα μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη αλλά τονίζει πως με αυτά τα χρήματα δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή.

Χαρακτηριστικά σημειώνει:

"Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση για τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στα 800.000 δολάρια για ένα ποσοστό του παίκτη. Σε αυτά τα λεφτά δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή αλλά η προσφορά είναι εκεί. Η Ιντεπεντιέντε δεν απάντησε ακόμα".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όντως το τριφύλλι έχει καταθέσει πρόταση στην πρωτοπόρο ομάδα στην Αργεντινή για να κάνει δικό της τον 29χρονο εξτρέμ ο οποίος επιθυμεί να κάνει το Ευρωπαϊκό βήμα και να αφήσει για πρώτη φορά τη λατινική Αμερική. Ο σύλλογος του όμως αξιώνει ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει με τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες δύο εβδομάδες να είναι σε καθημερινές διαπραγματεύσεις με τους Αργεντινούς.

Ο Παλάσιος είναι ένας αρκετά καλός ποδοσφαιριστής με εμπειρία και παράστασεις καθώς έχει παίξει μεταξύ άλλων στη Μπόκα Τζούνιορς, τη Νιούελς, την Ταγέρες και την Ιντεπεντιέντε ενώ έχει περάσει και από την Πατσούκα στο Μεξικό.

Ο 29χρονος Αργεντινός έχει γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου 1992 και το συμβόλαιο του με την Ιντεπεντιέντε ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022. Μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης αλλά κυρίως στα άκρα. Εκεί όπου ψάχνει παίκτη ο Παναθηναϊκός.

Στο φετινό πρωτάθλημα είναι βασικός και αναντικατάστατος έχοντας παίξει σε επτά παιχνίδια της ομάδας του και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Για αυτό και ο σύλλογός του δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα. Με τη φανέλα της Ιντεπεντιέντε, από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει αγωνιστεί σε 48 ματς με 6 γκολ και 6 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ