ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός: Πάει για 25/2 το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Γιατί δεν μπορεί να επανοριστεί την επόμενη εβδομάδα ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό και γιατί είναι φαβορί η 25η Φεβρουαρίου για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ο πρώτος προημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/02), διότι ο διαιτητής Ιωάννης Παπαδόπουλος, έπραξε το... αυτονόητο, βλέποντας την κατάσταση "βούρκου" στην οποία είχε περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος στους "Ζωσιμάδες" και δεν ξεκίνησε ποτέ το ματς, για να μην ρισκάρει κάποιο σοβαρό τραυματισμό των ποδοσφαιριστών.

Πλέον το... μπαλάκι πάει στην ΕΠΟ και την Επιτροπή Κυπέλλου, η οποία καλείται να ορίσει εκ νέου τον αγώνα μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος προημιτελικός δεν μπορεί να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, διότι μετά από την έντονη βροχόπτωση των τελευταίων εβδομάδων, τις επόμενες μέρες έρχεται (και) κλίμα πολικού ψύχους, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Κι ο αγωνιστικός χώρος στους "Ζωσιμάδες" θα μετατραπεί σε... παγοδρόμιο.

Γι’ αυτό άλλωστε, ορίστηκε χθες το απόγευμα (11/02) και ο αγώνας της Δευτέρας (15/02) ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο Περιστερίου, καθότι το γήπεδο των Ιωαννίνων θα είναι απολύτως ακατάλληλο (και πάλι) για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Το πιο πιθανό σενάριο που έχει ήδη συζητηθεί "εσωτερικά", είναι να οριστεί ο πρώτος προημιτελικός τη μεθεπόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Σε κάθε περίπτωση το ματς δεν μπορεί να γίνει την Τετάρτη (24/02), διότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό (και δεν μεσολαβεί το 48ωρο που απαιτεί το άρθρο 22, παρ. 3α του ΚΑΠ), ενώ στην ομοσπονδία, δεν θέλουν να πάνε πιο πίσω χρονικά, όλες τις ρεβάνς του Κυπέλλου.

Με απλά λόγια, ο ο πρώτος προημιτελικός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν το διήμερο 2-4 Μαρτίου, διάστημα που έχει οριστεί να διεξαχθούν οι δεύτεροι προημιτελικοί και η 25η Φεβρουαρίου δείχνει να είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη ημερομηνία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ