ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με προβλήματα η πρώτη προπόνηση ενόψει Ολυμπιακού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από τη δεδομένη απουσία των επτά διεθνών ο Μπόλονι είδε στην προπόνηση της Δευτέρας (16/11) τους Αϊτόρ, Σαβιέρ, Σάντσες, Βέλεθ, Πούγγουρα και Μολό να μένουν εκτός προγράμματος.

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπήκε από τη Δευτέρα (16/11) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν το Σάββατο (21/11) τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μόνο που η πρώτη προπόνηση ενόψει ντέρμπι συνοδεύτηκε από αρκετές απουσίες για τον Λάζλο Μπόλονι. Καθώς πλην των επτά διεθνών και συγκεκριμένα των Κουρμπέλη, Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Ιωαννίδη υπήρξαν αρκετοί ακόμα απόντες για ιατρικούς λόγους.

Ο Αϊτόρ έχει μια ίωση που τον κράτησε κλινήρη στο σπίτι. Την ίδια ώρα πλην του Σαβιέρ και ο Σάντσες αισθάνθηκε ενοχλήσεις από το εσωτερικό δίτερμα του Σαββάτου και προτιμήθηκε οι δύο ποδοσφαιριστές να μην γυμναστούν τη Δευτέρα (16/11) αν και η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Τη Δευτέρα επίσης αποφόρτιση έκανε ο Μαουρίσιο ο οποίος έχει αρκετά σερί παιχνίδια στα πόδια του χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πούγγουρας, Βέλεθ, Μολό, Αντονίτο. Με τους τρεις πρώτους να αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπουν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης.

Το μόνο καλό για τον Ρουμάνο τεχνικό από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν πως ο Αγιούμπ ξεπέρασε τη θλάση και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Κάτι το οποίο σημαίνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να πάρει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Για όσους πήραν μέρος στην προπόνηση, μεταξύ των οποίων και ο Χατζηθεοδωρίδης, το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ