ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οικογενειακό διπλό με νέα δοκιμή στο 4-2-3-1

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι
Ο Λάζλο Μπόλονι EUROKINISSI

Ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να γίνει μόνο οικογενειακό διπλό, αντί για προπόνηση στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να δει ένταση και εσωτερική... κόντρα, δοκιμάζοντας ξανά το 4-2-3-1.

Την ευκαιρία να "αποφορτιστούν" μετά από μία αρκετά έντονη -όσον αφορά το πρόγραμμα- εβδομάδα, είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού το πρωινό του Σαββάτου (14/11), καθώς ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε να γίνει μόνο οικογενειακό διπλό, αντί για προπόνηση, θέλοντας να δει ένταση και εσωτερική... κόντρα.

Μετά την προθέρμανση, ο Ρουμάνος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του σε δύο ενδεκάδες ("πορτοκαλί" και "πράσινοι"), με διάταξη 4-2-3-1, καθώς ήθελε να "τσεκάρει" εκ νέου τον συγκεκριμένο σχηματισμό.

Με δεδομένες τις απουσίες των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης στην ανδρών, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης στην Ελπίδων) και των παικτών που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης (οι Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Αντονίτο έκαναν ατομικό) ο Μπόλονι ανέβασε ξανά από την Κ19 στην πρώτη ομάδα τους Τουρκοχωρίτη, Ρόμπι, Ηλιάδη, Μάριο Τζαβίδα, αλλά και τον νεαρό γκολκίπερ Οικονομάκη, προκειμένου να "βγουν" οι ομάδες.

Νικητές αναδείχθηκαν οι "πορτοκαλί" με τα γκολ των Μακέντα και Αθανασακόπουλου, ενώ για τους "πράσινους" σκόραρε ο Ούφε Μπεκ!

"Πορτοκαλί": Χριστογεώργος (Οικονομάκης), Σάντσες, Σένκεφελντ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Σπ. Τζαβίδας, Μακέντα.

"Πράσινοι": Ξενόπουλος (Χατζηγιαννάκης), Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Μπεκ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Καρλίτος.

Χρησιμοποιήθηκαν επίσης στο δεύτερο μέρος και οι Κονάν, Μάριος Τζαβίδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ