ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι παθιασμένες ομιλίες των Ζέκα και Πέρεθ και το μήνυμα του Τερίμ για τον τίτλο

Παναθηναϊκός: Οι παθιασμένες ομιλίες των Ζέκα και Πέρεθ και το μήνυμα του Τερίμ για τον τίτλο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Παναθηναϊκός πήρε αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με το 1-0 στην Τούμπα και η πράσινη ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα, όπου ξεχωρίζει οι φλογερές ομιλίες των Τερίμ, Πέρεθ και Ζέκα στα αποδυτήρια.

Στην πρώτη του φετινή επίσκεψη στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός έφυγε ηττημένος με 2-1, όμως στην επιστροφή του σε αυτό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το σενάριο γράφτηκε εντελώς διαφορετικά.

Και αυτό γιατί οι πράσινοι παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στο 1-0 που τους δίνει προβάδισμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό, με την ΠΑΕ να δημοσιεύει την Πέμπτη (15/02) την παρακάμερα της αναμέτρησης και να τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα οι Τερίμ, Πέρεθ και Ζέκα.

Αυτό το πέτυχαν με τις ομιλίες που έβγαλαν στα αποδυτήρια πριν από την σέντρα του αγώνα, με τον Τούρκο προπονητή να παίρνει πρώτος το λόγο και να λέει στους ποδοσφαιριστές του μεταξύ άλλων: "Για να κερδίσετε τον τίτλο θα πρέπει να κερδίζετε παιχνίδια, είστε πολύ κοντά να κατακτήσετε τον τίτλο".

Από την πλευρά του ο Ρούμπεν Πέρεθ θέλησε να δείξει στους συμπαίκτες του πόσο ξεχωριστό είναι το συναίσθημα της συμμετοχής σε έναν τελικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι τυχερός που έχω παίξει τελικό με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Οπότε παιδιά, είναι 180 λεπτά, ας πάμε για το τρόπαιο".

Όσο για τον Κάρλος Ζέκα, υπενθύμισε την πρόσφατη επίσκεψη των πράσινων στην Τούμπα που έφυγαν ηττημένοι, λέγοντας χαρακτηριστικά: υμηθείτε το συναίσθημα που είχατε εδώ την προηγούμενη φορά. Αυτό χρειάζεται να έχετε μόνο μέσα σας. Είμαστε εμείς σε αυτό το δωμάτιο απέναντι σε όλους τους άλλους, που είναι 20 χιλιάδες".

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι στην Τούμπα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ