ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Off" και ο Μπουζούκης απ’ το ματς στο Βόλο

O Γιάννης Μπουζούκης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Super League κόντρα στην ΑΕΛ
O Γιάννης Μπουζούκης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Super League κόντρα στην ΑΕΛ EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μπουζούκη στην προπόνηση της Δευτέρας, η πρώτη εκτίμηση για διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και το πρόβλημα στον άξονα που μεγαλώνει ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (27/1) με τον Βόλο στο "Πανθεσσαλικό".

Προβλημάτων συνέχεια για τον Λάζλο Μπόλονι σε ότι αφορά την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του μεθαυριανού (27/1, 15:00) αγώνα με το Βόλο στο "Πανθεσσαλικό", καθώς τέθηκε νοκ-άουτ και ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, "γύρισε" το πόδι του σε μια άσκηση κι αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (25/1), με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ του τριφυλλιού να κάνει λόγο για κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί κι αύριο (Τρίτη 26/1), όμως δεν προλαβαίνει σε καμία περίπτωση τον μεθαυριανό αγώνα με τον Βόλο για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τον 67χρονο τεχνικό στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεδομένου ότι δεν έχει διαθέσιμους τον Κουρμπέλη, ο οποίος έκανε πριν από πέντε μέρες τη επέμβαση στους κοιλιακούς, αλλά και τον σούπερ φορμαρισμένο Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κόντρα στους Βολιώτες, ενώ οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες μόλις έχουν επανέλθει μετά τον κορονοϊό.

Από εκεί και πέρα, στην πρωινή προπόνηση έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους και ο Σένκεφελντ που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα (ούτως ή άλλως δεν θα παίξει στον Βόλο γιατί επίσης θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών), ενώ θεραπεία έκαναν οι Μπεκ, Κουρμπέλης και Σαβιέρ.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις τακτικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ