ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανανέωσε μέχρι το 2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για άλλα δύο χρόνια, μετά τη συνάντηση που είχε ο Σέρβος τεχνικός με τον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ανακοίνωσε και τυπικά η πράσινη ΠΑΕ. Ο Σέρβος τεχνικός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζου και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Μάλιστα η συζήτηση δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά για το ενδεχόμενο της παραμονής του, καθώς ο Γιοβάνοβιτς είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στους πράσινους. Άλλωστε επί των ημερών του το τριφύλλι επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από πολλά χρόνια, ενώ θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας μετά από οκτώ χρόνια.

Φυσικά έγινε κουβέντα για τον σχεδιασμό της νέας χρόνιας, η οποία αναμένεται να τρέξει αμέσως μετά τον τελικό Κυπέλλου. Η συγκεκριμένη είδηση είναι ένα πολύ καλό νέο για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ