ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο "αποχαιρετισμός" στον Μαξίμοβιτς από προπονητή και πρόεδρο στη Χετάφε

Serbia's Nemanja Maksimovic plays the ball during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 7, 2023. At left is Serbia's head coach Dragan Stojkovic. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Serbia's Nemanja Maksimovic plays the ball during the Euro 2024 group G qualifying soccer match between Serbia and Hungary in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 7, 2023. At left is Serbia's head coach Dragan Stojkovic. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO / DARKO VOJINOVIC

Τόσο ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Χοσέ Μπορδαλάς, μετά τη νίκη επί της Ζιρόνα αναφέρθηκε στον Μαξίμοβιτς και το μέλλον του στον... Παναθηναϊκό.

Το βράδυ του Σαββάτου (16/3) η Χετάφε πήρε μια μεγάλη νίκη επί της Ζιρόνα με 1-0 για την 29η αγωνιστική της La Liga με τον Μαξίμοβιτς ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό να είναι και πάλι βασικός, να παίζει για 90 λεπτά και να βοηθάει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης σε ερωτώσεις που δέχτηκαν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου όσο και ο προπονητής της ομάδας ουσιαστικά "αποχαιρέτησαν" τον Μαξίμοβιτς παρά το γεγονός πως ακόμα μένουν αρκετές αγωνιστικές και παραδέχτηκαν και οι δύο πως ο Σέρβος διεθνής δεν συνεχίζει στην Χετάφε.

Αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Τόρες, μιλώντας στο DAZN είπε:

"Ο Μάξι θέλει να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του, γιαυτό ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και για την συμπεριφορά του".

Και λίγη ώρα αργότερα ο τεχνικός του συλλόγου, Χοσέ Μπορδαλάς, δέχτηκε σχετική ερώτηση και σημείωσε:

"Ο πρόεδρος το σχολίασε γιατί είναι πραγματικότητα. Αν δεν το επιβεβαίωνε, ήταν κάτι που θα γινόταν γνωστό. Έχουμε τόση αγάπη για τον Μαξίμοβιτς και έχει δώσει τόσα πολλά για τη Χετάφε, που είναι λυπηρό που δεν συνεχίζει μαζί μας. Τον αγαπάμε. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Χετάφε τα έχει δώσει όλα. Είναι αξιέπαινος, ένας παίκτης που δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί μας, ένας παίκτης ικανός την περασμένη εβδομάδα να σπάσει το ρεκόρ για χιλιόμετρα σε μία λίγκα. Είναι μια απόφαση που έχει πάρει και πρέπει να γίνει σεβαστή".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ