ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο πρόγραμμα της ομάδας ξανά ο Μακέντα

Ο Μακέντα από το ματς με το Βόλο | 1 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μακέντα από το ματς με το Βόλο | 1 Δεκεμβρίου 2021 EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα πήρε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της Τετάρτης (6/4) στην επιστροφή μετά το ρεπό της Τρίτης και εν συνεχεία έκανε ατομικό.

Πενήντα μέρες μετά την επέμβαση του στον αστράγαλο ο Φεντερίκο Μακέντα κατάφερε να βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης.

Ο Ιταλός γυμνάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ολοκλήρωσε την προπόνηση με ατομικό. Αντίθετα εκτός προπόνησης παρέμειναν οι Λούντκβιστ και Αγιούμπ ενώ ο Βιγιαφάνιες ξεκίνησε την αποθεραπεία του με σκοπό να ξεπεράσει τη θλάση που έπαθε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης σήμανε ένταση στο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας, rondo, πιεστικά παιχνίδια με μπάλα σε μικρό χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Μακέντα προτού συνεχίσει με ατομικό, θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες και ατομικό οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ