ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Συμφωνία με Ακαϊντίν, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας
Ο Σαμέτ Ακαϊντίν με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας © 2022 / AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον κεντρικό αμυντικό Σαμέτ Ακαϊντίν, σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, και ο αθλητικός διευθυντής των πράσινων ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει τη συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Φενέρμπαχτσε, Σαμέτ Ακαϊντίν (1,90 μ.), είναι ο Παναθηναϊκός, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει από το βράδυ της Τρίτης (09/01) το SPORT24.

Σήμερα έρχεται η επιβεβαιώση και από την Τουρκία, με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσουόγλου, να τιτιβίζει ότι ο 29χρονος άσος συμφώνησε με τους όρους του συμβολαίου που του πρότειναν οι πράσινοι.

Ο αθλητικός διευθυντής του "τριφυλλιού", Γιάννης Παπαδημητρίου, ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Φενέρμπαχτσε και να καταλήξουν σε συμφωνία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ακαϊντίν αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε από τον Ιανουάριο του 2023 κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, μετράει 34 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και τέσσερις φορές με την εθνική Τουρκίας. Η μεταγραφή του από την Ντεμίρσπορ είχε κοστίσει 3,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια, ωστόσο ο Τούρκος αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι άρα πιο πολλές πιθανότητες να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για την τελική φάση του Euro 2024.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ