ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε προχωρημένο στάδιο η μεταγραφή του Μπερνάρντ, τελειώνει μέσα στο επόμενο 48ωρο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε προχωρημένο στάδιο η μεταγραφή του Μπερνάρντ, τελειώνει μέσα στο επόμενο 48ωρο
PETER POWELL/POOL VIA AP

Ακόμη και μέσα στο επόμενο 48ωρο είναι πιθανό να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο Μπερνάρντ, εφόσον δεν προκύψει κάποιο εμπόδιο. Ήδη οι Πράσινοι έχουν πείσει τον 29χρονο Βραζιλιάνο να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Όσο περνούν οι μέρες τόσο ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ πλησιάζει στον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι δουλεύουν τη συγκεκριμένη περίπτωση καθημερινώς και, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν βρει όλους τους κώδικες που θα την ξεκλειδώσουν οριστικά. Κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο που ο ποδοσφαιριστής θα λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Σαλίγια.

Ούτως ή άλλως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει πεισθεί και συμφωνήσει σε όλους βασικούς άξονες που αφορούν το συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του έχει προταθεί από τους Κυπελλούχους Ελλάδας. Η οικονομική προφορά τον καλύπτει και πάνω σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ήδη μια αρχική συμφωνία που μένει να λάβει πιο επίσημη μορφή. Ουσιαστικά απομένει η διευθέτηση κάποιων μικρών λεπτομερειών και παραμέτρων για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

Εκτιμάται, σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές, ότι το ποσό που θα δαπανηθεί ετησίως για να καλυφθεί στο έπακρο ο ποδοσφαιριστής θα προσεγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Θα πρόκειται δηλαδή για το πιο "μεγάλο" συμβόλαιο στο εφετινό ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για οριστικές εξελίξεις ακόμη εντός του επόμενου 48ωρου. Αυτό, εφόσον δεν προκύψουν εμπόδια που θα φρενάρουν τη διαδικασία και θα προκαλέσουν επιπλέον κωλύματα.

Ο Μπερνάρντ βρίσκεται στην Αυστρία με την ομάδα του για προετοιμασία. Αν όλα κυλήσουν θετικά, σύντομα θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αφιχθεί στην Αθήνα για την τελική ευθεία της ένταξής του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ