ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το διετές συμβόλαιο του ο Μάγκνουσον

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον SEFA KARACAN/ANADOLU AGENCY/ANADOLU AGENCY VIA AFP

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πέρασε χωρίς πρόβλημα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για τον Παναθηναϊκό στην Αυστρία και υπέγραψε το βράδυ της Παρασκευής το διετές συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το βράδυ της Παρασκευής (8/7) ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ο οποίος από το μεσημέρι ήταν στην Αυστρία, το απόγευμα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ της Παρασκευής υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με το τριφύλλι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ισλανδός στόπερ ήδη γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή και δείπνησαν όλοι μαζί. Το Σάββατο (9/7) ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με το τριφύλλι ενώ θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες του δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μάγκνουσον ήρθε στον Παναθηναϊκό προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ και να γίνει ο ηγέτης στην άμυνα του τριφυλλιού. Το τριφύλλι μάλιστα έκανε υπέρβαση προκειμένου να τον ντύσει στα πράσινα δίνοντας του ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο και ελπίζει στο πρόσωπο του να βρει τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της πράσινης άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ