ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οριστικό το deal με Άρη για Μαντσίνι, μέχρι το 2026 υπογράφει ο Αργεντινός

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Σε πλήρη συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός με τη διοίκηση του Άρη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/1) για την αγορά του Ντάνιελ Μαντσίνι. Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Κορωπί για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε πλήρη συμφωνία ήρθε ο Παναθηναϊκός με τη διοίκηση του Άρη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (25/1) για την αγορά του Ντάνιελ Μαντσίνι και πλέον ο Αργεντινός εξτρέμ προβάρει ήδη την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.

Μετά από δύσκολη διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα που έπρεπε να επιλυθούν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό και οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες κι ο Μαντσίνι θα ενταχθεί από το πρωί της Τετάρτης (25/1) στις προπονήσεις των "πράσινων" στο Κορωπί, πιάνοντας μεμιάς δουλειά υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το τελικό deal, μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία, έκλεισε σε ένα ποσό λίγο κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τον Μαντσίνι να ετοιμάζεται για να υπογράψει εντός της Τετάρτης (25/1) συμβόλαιο 3,5 ετών (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν με τα μπόνους τις 700.000 ευρώ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κλείνει ένα πολύ βασικό μέτωπο (εξτρέμ) με έναν παίκτη πολύ ποιοτικό (απ’ τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος) που μετά από 3,5 χρόνια στην Ελλάδα ξέρει καλά το που βρίσκεται και που παίζει. Κι ως εκ τούτου η προσαρμογή του στο "τριφύλλι" θα είναι πολύ γρήγορη.

Και μία μεταγραφή που και θα προσδώσει έξτρα ποιότητα, ταχύτητα, δυναμική και το στοιχείο του... απρόβλεπτου που έλειπε εδώ και καιρό απ’ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ