ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με Μλαντένοβιτς, πιθανότατα τη Δευτέρα η άφιξή του στην Αθήνα

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τη φανέλα της εθνικής Σερβίας AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα τη Δευτέρα (12/6) για να περάσει τα ιατρικά και να ανακοινωθεί.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς προβάρει ήδη τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ήρθε σε οριστική συμφωνία με το τριφύλλι.

Η άφιξη του 31χρονου αριστεριού μπακ της Λέγκια αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα (12/6), προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να ανακοινωθεί από το "τριφύλλι".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σέρβος αμυντικός θα βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες απολαβές ύψους 420.000 ευρώ.

Το όνομα του Φιλίπ Μλαντένοβιτς υπήρχε (ξανά) στο "κάδρο" εδώ και μήνες. Είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του 2021, όμως πλέον υπήρχε μία ακόμη πιο ευνοϊκή συνθήκη: Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος απ’ τη Λέγκια στις 30 Ιουνίου. Σαφώς και πρόκειται για μπακ εγνωσμένης ποιότητας, κλάσης κι εμπειρίας, με παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο τόσο με τις ομάδες του (Champions και Europa League), όσο και με την Εθνική Σερβίας (Μουντιάλ Κατάρ).

Οι πράσινοι ξεκινώντας εκ νέου τις συζητήσεις μέσω του Γιάννη Παπαδημητρίου τις τελευταίες ημέρες, με την οικονομική πρόταση που έκαναν (420.000 ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο, όπως αναφέρουν και οι Πολωνοί) να ξεπερνά την προσφορά της Λέγκια.

Σε ότι αφορά δε, την ποινή του (τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό για την επιθετική του συμπεριφορά στο Κύπελλο), αυτή λήγει στις 8 Αυγούστου και δεν επηρεάζει την πιθανή παρουσία του στον β’ προκριματικό του Champions League, αφού αφορά εγχώριες διοργανώσεις. Κι ως εκ τούτου θα έχει λήξει και μέχρι την έναρξη της Stoiximan Super League, εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Πολωνία είχε 6 γκολ (τεράστιο νούμερο για αριστερό μπακ!) και 7 ασίστ σε 30 ματς, ενώ πριν από δύο χρονιές αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της πολωνικής Ekstraklasa.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ