ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κοντά σε Μλαντένοβιτς για το αριστερό άκρο

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς AP PHOTO/DARKO BANDIC

Οι Πολωνοί γράφουν για οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και μάλιστα στέκονται και στο συμβόλαιο που θα έχει στο τριφύλλι ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα της απόκτησης του Φίλιπ Μλαντένοβιτς από τον Παναθηναϊκό για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας είχε ατονίσει και δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη. Ρόλο στο να "παγώσει" το όλο θέμα έπαιξε και η πρόταση επέκτασης του συμβολαίου που είχε δεχθεί αλλά και η ποινή τρίμηνου αποκλεισμού, λόγω σοβαρού επεισοδίου με τρεις παίκτες της Ρακόβ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας.

Την Τετάρτη το βράδυ όμως δημοσίευμα στην Πολωνία κάνει λόγο για κλεισμένη μεταγραφή και παραθέτει ακόμα και το ποσό του συμβολαίου που θα εισπράξει στο τριφύλλι ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα το www.sportowefakty αναφέρει πως παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες πως υπάρχει το ενδεχόμενο ο Μλαντένοβιτς να μείνει στη Λέγκια εν τέλει αυτό δεν θα συμβεί με τον παίκτη να πηγαίνει στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό αντί 420.000 ευρώ το χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός αυτό το διάστημα έψαξε και τις περιπτώσεις των Δημήτρη Γιαννούλη, Κώστα Σταφυλίδη, ωστόσο, φαίνεται πως καταλήγει στον διεθνή Σέρβο μπακ, για να δημιουργήσει δίδυμο στην αριστερή πλευρά μαζί με τον Χουάνκαρ, δεδομένου ότι η επάνοδος του Γκάνεα θα καθυστερήσει κι άλλο.

Σε ότι αφορά δε, την ποινή του αυτή λήγει στις 8 Αυγούστου και δεν επηρεάζει την πιθανή παρουσία του στον β’ προκριματικό του Champions League, αφού αφορά εγχώριες διοργανώσεις. Κι ως εκ τούτου θα έχει λήξει και μέχρι την έναρξη της ελληνικής Super League, εφόσον οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ