ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μλαντένοβιτς τιμωρήθηκε με τρίμηνο αποκλεισμό για την επιθετική του συμπεριφορά στο Κύπελλο

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας
Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας © 2021 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος εμφανίζεται κοντά στον Παναθηναϊκό, τιμωρήθηκε για την επίθεσή τους σε αντιπάλους του στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Την Τρίτη (2/5) η Λέγκια Βαρσοβίας κατέκτησε το Κύπελλο Πολωνίας, αφού πέρασε το εμπόδιο της Ράκοβ στα πέναλτι. Ο τελικός σημαδεύτηκε από την επιθετική συμπεριφορά του Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Σέρβος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ως υποψήφια μεταγραφή του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο έχει υπογράψει ήδη το συμβόλαιό του στους πρασίνους.

Η συμπεριφορά του Μλαντένοβιτς, ήρθε στα χέρια με παίκτες και τεχνικό τιμ από την ομάδα της Ρακόβ με το τέλος της αναμέτρησης, τιμωρήθηκε και μάλιστα βαριά. Η αρμόδια επιτροπή της πολωνικής ομοσπονδίας ανακοίνωσε πως ο Σέρβος θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες από παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Πάντως, σε περίπτωση μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, η τιμωρία δεν επηρεάζει τους πράσινους, καθώς στην εκκίνηση του πρωταθλήματος θα έχουν συμπληρωθεί οι τρεις μήνες της ποινής του.

Ο Μλαντένοβιτς μία μέρα μετά τα γεγονότα ζήτησε συγγνώμη με ανάρτησή του στα social media, όμως αυτή η απολογία του δεν ήταν ικανή να αποφέρει και μικρότερη ποινή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ