ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Ερυθρός Αστέρας απέρριψε πρόταση για τον Πάβκοβ, σύμφωνα με τους Σέρβους

Red Star's Milan Pavkov reacts after missing a chance to score during the Europa League, round of 16, second leg soccer match between Red Star and Rangers at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Red Star's Milan Pavkov reacts after missing a chance to score during the Europa League, round of 16, second leg soccer match between Red Star and Rangers at the Rajko Mitic Stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, March 17, 2022. (AP Photo/Darko Vojinovic) © 2022 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έκανε πρόταση για την αγορά του 28χρονου επιθετικού Μίλαν Πάβκοβ, σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του και σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ την Παρασκευή έκανε πρόταση για να αγοράσει τον Μίλαν Πάβκοβ από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι "πράσινοι" φέρονται να προσέφεραν 600.000 ευρώ στη σερβική ομάδα για τον 28χρονο φορ, όμως το Mozzart Sport υποστηρίζει ότι ο Αστέρας αξιώνει ένα ποσό της τάξης του 1.500.000 για να τον παραχωρήσει.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον μία φορά διεθνή Σέρβο και πως ενδιαφέρον για τον Πάβκοβ έχει επιδείξει και η Τζένοα.

Ο Πάβκοβ είναι κάτοικος του "Μαρακανά" από τα μέσα του 2016-2017, όταν αποκτήθηκε από την Ραντνίτσκι Νις. Αν και άργησε να βρει τα πατήματά του (δόθηκε δανεικός στην πρώην ομάδα του το 2017-2018), από το 2018-2019 αποτελεί βασικό στέλεχος του Αστέρα. Συνολικά, σε 145 αγώνες όλων των διοργανώσεων έχει σημειώσει 53 γκολ με το σύλλογο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ