ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κυνηγάει το όνειρο με Μπερνάρντ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κυνηγάει το όνειρο με Μπερνάρντ
@2021 MICHAEL REGAN/POOL VIA AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει ένα ακόμη μπαμ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε καθώς έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή Βραζιλιάνο Μπερνάρντ ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Μια μεταγραφή άλλων εποχών κυνηγάει να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός ο οποίος πάει για ένα ακόμη μπαμ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε. Οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση για να κάνουν δικό τους τον 29χρονο διεθνή Βραζιλιάνο Μπερνάρντ.

Ο 29χρονος (8 Σεπτεμβρίου 1992) Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Σαρίγια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη καθώς δεν υπολογίζεται από τη νυν ομάδα του.

Ο Μπερνάρντ μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από την επίθεση, τόσο στα δύο φτερά, όσο και στο "10" θέση για την οποία τον προορίζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθώς θέλει να στηριχτεί στην ποιότητα του.

Ξεκίνησε την πλούσια καριέρα απ' τις ακαδημίες της Ατλέτικο Μινέιρο και στην πρώτη ομάδα έκανε 73 συμμετοχές με 16 γκολ και 19 ασίστ. Οι εμφανίσεις του μάλιστα ήταν τέτοιες που το 2012 κλήθηκε στην Εθνική Βραζιλίας και μάλιστα το ντεμπούτο του το είχε κάνει σε φιλικό με την Αργεντινή το Νοέμβριο του 2012. Με τη "σελεσάο" συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 και στο Confederations Cup που διεξήχθη ένα χρόνο νωρίτερα ενώ συνολικά έχει 14 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ με την Εθνική Βραζιλίας. .

Το καλοκαίρι του 2013 η Σαχτάρ Ντόνετσκ πλήρωσε πληρώσει 25 εκ. ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο για να τον κάνει δικό της και για μια πενταετία ο Μπερνάρντ έγινε ο ηγέτης των Ουκρανών. Ο 29χρονος μέσος είχε 156 συμμετοχές, 28 γκολ και 35 ασίστ ενώ κέρδισε 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ.

Το 2018 ο Μπερνάρντ πήγε ως ελεύθερος στην Premier League και την Έβερτον στην οποία έμεινε για μια τριετία, αγωνιζόμενος σε 84 ματς, ενώ πέτυχε 8 γκολ και είχε 7 ασίστ. Από το 2021 ανήκει και αγωνίζεται στην Σαρίγια απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Έχοντας 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ