ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: "Η συμφωνία με τον Τζούριτσιτς είναι κοντά, με ελεύθερη μεταγραφή" γράφουν οι Ιταλοί

Ο Τζούρισιτς σε ματς της Σαμπντόρια με τη Μίλαν
Ο Τζούρισιτς σε ματς της Σαμπντόρια με τη Μίλαν 2023 AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Δημοσίευμα στην Ιταλία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός είναι ένα βήμα από τη συμφωνία με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς ενώ αποκαλύπτει όρο στο συμβόλαιο του σε περίπτωση υποβιβασμού της Σαμπντόρια με τον οποίο μένει ελεύθερος.

Ο Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν κινείται για να κλείσει τον Φίλιπ Τζούριτσιτς το δυνατόν συντομότερο ενώ οι Ιταλοί από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχουν βάλει νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία που ασχολείται με μεταγραφές, ο Τζούριτσιτς όχι μόνο οδεύει προς το τριφύλλι, αλλά θα έρθει και ως ελεύθερος, καθώς ο Σέρβος διεθνής είχε όρο στο συμβόλαιό του να μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού της Σαμπντόρια.

Το δημοσίευμα της footballnews24.it αναφέρει:

"Μεταγραφικό παζάρι: Σαμπντόρια, χαιρετάει ο Τζούριτσιτς: η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό είναι κοντά. Ο επιθετικός μέσος Φίλιπ Τζούριτσιτς αποχαιρετά τη Σαμπντόρια: η μετακόμισή του στον Παναθηναϊκό είναι ένα βήμα μακριά.

Αρκετοί σύλλογοι είναι έτοιμοι να αποδυναμώσουν την Σαμπντόρια, όπως ο Παναθηναϊκός που ετοιμάζεται να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Σέρβου διεθνούς Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο επιθετικός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2024. Με τον υποβιβασμό στη Serie B, ωστόσο, ενεργοποιήθηκε η επιλογή ελεύθερης αποχώρησης, που θα επιτρέπει στον Σέρβο να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα συνέλεξε το TMW, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ξεκινήσει απευθείας επαφές με τον Τζούριτσιτς για να τον πείσει να μεταγραφεί στην Ελλάδα. Οι πράσινοι, μάλιστα, έχουν προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο για περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ τη σεζόν.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς είναι πρόθυμος να δεχτεί την πρόταση που έλαβε από τον Παναθηναϊκό. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Σέρβος μέσος θα φύγει από τη Σαμπντόρια πριν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς (30 Ιουνίου). Μία απώλεια που θα πληγώσει τη Σαμπντόρια καθώς θα χάσει έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της θα πρέπει να κινητοποιηθεί άμεσα για να αναπληρώσει την πιθανή αποχώρηση του γεννημένου το '92 πλέι μέικερ".

Έπαιξε 63' στο φιλικό με την Ιορδανία, ασίστ ο Μλαντένοβιτς

Ο Τζούριτσιτς μάλιστα ήταν βασικός στο φιλικό της Σερβίας με αντίπαλο την Ιορδανία με τους Σέρβους να νικάνε με 3-2 σε ένα ματς με ανατροπή στο σκορ. Ο μέσος που "κυνηγάει" ο Παναθηναϊκός έπαιξε για 63' πριν δώσει τη θέση του στον Ίλιτς.

Ενώ το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος αντί του Κόστιτς στο 46' και έδωσε την ασίστ για το 3-2 στον Γιόβελιτς στο 88'.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ