ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτή είναι η τελική πρόταση στην Κρουζ Αζούλ για Αντούνα, 1 εκατ. "ενοίκιο" και 4 εκατ. το καλοκαίρι

Mexico's Henry Martin, Edson Alvarez and Uriel Antuna, from left, run with the ball after scoring their second goal during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Mexico's Henry Martin, Edson Alvarez and Uriel Antuna, from left, run with the ball after scoring their second goal during the World Cup group C soccer match between Saudi Arabia and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Wednesday, Nov. 30, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την τελική του πρόταση για τον Αντούνα η οποία αφορά 1 εκατ. "ενοίκιο" και 4 εκατ. το καλοκαίρι για το 80% του Μεξικανού εξτρέμ, ο οποίος απέχει απ’ τις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ.

Στις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ για τη μεταγραφή του Ούριελ Αντούνα ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τα τελευταία 24ωρα πολλά... ήξεις-αφίξεις και μπρος-πίσω απ’ την πλευρά των Μεξικανών.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως το νούμερο των 9,5 εκατ. ευρώ που γράφτηκε την Τετάρτη (4/1) σε μερίδα του μεξικανικού Τύπου ως νεότερη αξίωση της Κρουζ Αζούλ δεν ισχύει.

Αυτά που ισχύουν είναι:

  1. Το γεγονός πως το μεξικανικό κλαμπ προσπάθησε όντως να ζητήσει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά πάνω στο ποσό που ήθελε αρχικά. Στην προ διημέρου πρόταση του "τριφυλλιού" για 4,8 εκατ. ευρώ -600.000 ευρώ άμεσα ως "ενοίκιο" κι άλλα 4,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι σε υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το 80% του παίκτη- η Κρουζ Αζούλ απάντησε πως θέλει να πουληθεί το 100% των δικαιωμάτων του Αντούνα για 6,6 εκατ. ευρώ (7 εκατ. δολάρια).
  2. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με την τελική του πρόταση, όπως επιβεβαιώνεται κι απ’ το δημοσίευμα του δημοσιογράφου Κέρι Ρουίθ (του Μεξικανού ρεπόρτερ που είχε όλες αυτές τις ημέρες πρωτογενή ενημέρωση από την Κρουζ Αζούλ και την πλευρά του παίκτη), η οποία αφορά άμεση πληρωμή 1 εκατ. ευρώ για το "ενοίκιο" του ποδοσφαιριστή και 4 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Ποσό που θα μοιραστεί ισόποσα ανάμεσα στη νυν ομάδα του Αντούνα και την Τσίβας που έχει το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του. Συν ποσοστό μεταπώλησης 20% ή 25% (μάξιμουμ) και διαπραγματεύσιμη οψιόν επαναγοράς από την μεξικανική ομάδα για ένα ποσό από 4 έως 6 εκατ. ευρώ.
  3. Ο Αντούνα πιέζει με όλες τις δυνάμεις του για να γίνει το deal. Δεν θέλει να παίξει άλλο στο Μεξικό, το έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους προς τη διοίκηση της Κρουζ Αζούλ και μάλιστα για να εντείνει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ακόμη η... χρυσή τομή (αν και υπήρχε προφορική συμφωνία τον Ιανουάριο του 2022, πως θα του επιτρεπόταν να φύγει στο εξωτερικό), ξεκίνησε αποχή από τις προπονήσεις του μεξικανικού συλλόγου από την Τετάρτη (4/1). Μάλιστα, έκανε like στο σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου Κέρι Ρουίθ που έγραψε για την απουσία του από τις προπονήσεις.
  4. Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει διορία 48 ωρών στην Κρουζ Αζούλ για να απαντήσει πάνω στην τελική πρότασή του. Ειδάλλως θα αποσυρθεί και θα στραφεί οριστικά σε άλλον εξτρέμ "πρώτης γραμμής" που έχει ξεχωρίσει, έχοντας ξεκινήσει επαφές με τον ατζέντη του. Το ίδιο έχει μεταφερθεί και προς τους εκπροσώπους του Αντούνα, οι οποίοι πιέζουν με όλους τους τρόπους πλέον για να γίνει η μεταγραφή.

Ως τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/1) λοιπόν, η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει είτε έτσι, είτε αλλιώς...

Πάρτε μια γεύση από τον Μεξικανό εξτρέμ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ