ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Όλο και πιο κοντά στον Αντούνα οι πράσινοι

Ο Ουριέλ Αντούνα πανηγυρίζει γκολ του Μεξικού κόντρα στη Σαουδική Αραβία
Ο Ουριέλ Αντούνα πανηγυρίζει γκολ του Μεξικού κόντρα στη Σαουδική Αραβία 2022 AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Ο Παναθηναϊκός κάθε ώρα που περνάει φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούριελ Αντούνα από την Κρουζ Αζούλ με τις δύο πλευρές πλέον να έχουν ρίξει στο τραπέζι τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στα εξτρέμ έχει βρεθεί και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ούριελ Αντούνα από το Μεξικό. Οπότε όπως είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με σκοπό την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι πληροφορίες από το Μεξικό μάλιστα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο -ούτως ή άλλως- στο σύνθετο "deal".

Στο Μεξικό σημείωναν χθες πως η Κρουζ Αζούλ αξίωσε να δοθεί ένα μεγαλύτερο ποσό "μπροστά" για τον δανεισμό του 25χρονου διεθνούς εξτρέμ ως το καλοκαίρι (μεγαλύτερο των 600.000 ευρώ που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 4,2 εκατ. ευρώ). Κάτι όμως που σε πρώτη φάση δεν επιβεβαιώνεται απ’ το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες ώστε να βρουν τη λύση στις αρκετές παραμέτρους που θα περιλαμβάνει η συμφωνία των δύο πλευρών.

Το ποσοστό μεταπώλησης, όπου η Κρουζ Αζούλ προσπαθεί να εξασφαλίσει μεγαλύτερο νούμερο από το 20% που είχε προτείνει η πλευρά του "τριφυλλιού" τις προηγούμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός στις επαφές που έχει με τους ανθρώπους του συλλόγου από το Μεξικό έχει ρίξει στο τραπέζι διαφορετικές προτάσεις για τους επιμέρους όρους της μεταγραφής, οι οποίες αξιολογούνται, όμως φαίνεται πως έχει γίνει σημαντική πρόοδος, σε σημείο που να πλησιάζουν οι δύο πλευρές σε συμφωνία.

Και φυσικά σε αυτό ρόλο παίζει και το γεγονός πως οι "πράσινοι" έχουν αποσπάσει το "ναι" του Αντούνα ο οποίος θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Χθες ο 25χρονος εξτρέμ επέστρεψε στις προπονήσεις της Κρουζ Αζούλ στην πρώτη συνάντηση της ομάδας μετά τον τελικό του Κυπέλλου της 30ής Δεκεμβρίου και απέφυγε διακριτικά κάθε επαφή με τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω απ’ το προπονητήριο.

Ενώ την ίδια ώρα δεν θέλησε να μιλήσει στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για να μάθουν νεότερα για την υπόθεση του και αποχώρησε μόνος του χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ