ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια

Ο Καρλίτος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Βόλο
Ο Καρλίτος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Βόλο EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια με το τριφύλλι να ευχαριστεί τον Ισπανό σέντερ φορ για όσα πρόσφερε αυτά τα δυόμιση χρόνια στην ομάδα.

Την πώληση του Καρλίτος Λέγκια ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης (16/8) με το τριφύλλι να ευχαριστεί τον Ισπανό φορ μέσω ανακοίνωση τους για όσα πρόσφερε στους πράσινους αυτά τα δυόμιση χρόνια.

Ο Καρλίτος υπέγραψε την Τρίτη το απόγευμα το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα από την Πολωνία ενώ πέρασε με επιτυχία και τις ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας. Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ευχόμαστε στον Καρλίτος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Λίγη ώρα αργότερα και η ομάδα από την Πολωνία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ισπανού φορ για δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης με τον Καρλίτος να παίρνει το νούμερο "19".

Καρλίτος: "Σας ευχαριστώ όλους"

Ενώ ο ίδιος ο Καρλίτος σε μήνυμα του στο instagram ανέφερε: "Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν ευχαρίστηση να είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου κλαμπ. Θα σας έχω πάντα μαζί μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του κλαμπ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ