ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα στην εβδομάδα καταθέτει επίσημες προτάσεις σε Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη

Οι Χατζηγιοβάνης - Χουάνκαρ σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ | 20 Δεκέμβριου 2020
Οι Χατζηγιοβάνης - Χουάνκαρ σε αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ | 20 Δεκέμβριου 2020 EUROKINISSI

Εντός των επόμενων ημερών θα κατατεθούν οι επίσημες προτάσεις του Παναθηναϊκού προς τους Χουάνκαρ και Χατζηγιοβάνη για νέα συμβόλαια, (προσ)καλώντας τις δύο πλευρές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να κατατεθούν επίσημα απ' την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι προτάσεις προς τους Χουάνκαρ και Τάσο Χατζηγιοβάνη για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον σύλλογο έως τον Ιούνιο του 2024.

Τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται σε επτά μήνες από σήμερα (30 Ιουνίου 2022) και οι "πράσινοι" θέλουν να τους "δέσουν" για άλλη μία διετία -πριν μπουν στο τελευταίο εξάμηνο, όπου θα έχουν δικαίωμα να συζητήσουν και με άλλα κλαμπ- δεδομένου ότι πρόκειται για βασικά στελέχη του ρόστερ και πολύ σημαντικά "κομμάτια" για το αγωνιστικό πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός άλλωστε, έχει ήδη "ανάψει" το "πράσινο φως" εδώ και μήνες για τον Χατζηγιοβάνη, ενώ έχει εισηγηθεί αντίστοιχα υπέρ της παραμονής και του Ισπανού φουλ μπακ.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί εντούτοις, είναι πως πέρα απ' τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις, όπου διαπιστώθηκε εκατέρωθεν θετική διάθεση, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καθίσει ακόμη (σε επίσημο πεδίο) στο τραπέζι της με τους δύο ποδοσφαιριστές του. Ο Χουάνκαρ δείχνει θετικός στο να παραμείνει στο "τριφύλλι", όπως διαπιστώθηκε στην προ τριών εβδομάδων διερεύνηση προθέσεων που υπήρξε σε κουβέντα με τον εκπρόσωπό του, όμως υπάρχει δρόμος μέχρι να υπάρξει συμφωνία, αφού συζητηθεί το οικονομικό πλαίσιο.

Θετική διάθεση υπάρχει κι από την πλευρά του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος αποτελεί "παιδί" του συλλόγου, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ομάδας (έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα τον Νοέμβριο του 2016). Και στη δική του περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν στις συζητήσεις που θα ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Είναι πάντως πολύ πιθανό και με τους δύο παίκτες να μην "τελειώσουν" οι υποθέσεις τους σε ένα ραντεβού, αλλά να γίνουν και δεύτερες συναντήσεις, μέχρι να οριστικοποιηθούν τα δεδομένα επί των προτάσεων και των αντιπροτάσεων που θα γίνουν...

Τέλος, από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν πως δεν έχουν δεχθεί ακόμη καμία κρούση από την Ανόρθωση για τον Φακούντο Σάντσες.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ