ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Αγιούμπ, εκτός ξανά Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας

Ο Αγιούμπ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Αγιούμπ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης EUROKINISSI SPORTS

Μετ’ εμποδίων δεδομένου ότι χάθηκαν τρεις προπονήσεις ως την Τετάρτη (26/01), αλλά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Μέσα ο Αγιούμπ, εκτός ξανά Χατζηγιοβάνης, Ενγκμπακοτό, Πούγγουρας.

Μετ’ εμποδίων δεδομένου ότι χάθηκαν τρεις προπονήσεις ως την Τετάρτη (26/01) λόγω του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία "Ελπίδα", αλλά χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Σάββατο 29/01, 15:00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε αυτή τη φορά μαζί του αποστολή 21 παικτών, αντί για 24 που είχε επιλέξει αρχικά στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τον Ιωνικό στη Νεάπολη, αφήνοντας για άλλη μία φορά εκτός του Τάσο Χατζηγιοβάνη, που είναι ξεκάθαρο πως έχει τεθεί πλέον εκτός πλάνων.

Εκτός έμειναν ακόμη ο Ενγκμπακοτό, που βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδες της Γαλλίας για να επιστρέψει στην πατρίδα του κι ανά πάσα στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να αποχωρήσει, ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες και ο Πούγγουρας.

Στον αντίποδα, ο Γιοβάνοβιτς κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στην αποστολή τον (μέχρι πρότινος "ξεχασμένο") Αγιούμπ, ο οποίος θα είναι και στην τελική 20άδα, καθώς θα "κοπεί" λογικά λίγο πριν από το ματς με τον Αστέρα ο τρίτος γκολκίπερ της ομάδας, Νίκος Χριστογεώργος.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (28/01) περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ