ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με πέντε αλλαγές κόντρα στον Άρη

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη σε σχέση με την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Βασικοί οι Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαγάνιες, Χατζηγιοβάνης και Ιωαννίδης.

Το πρώτο διπλό μετά από οκτώ σχεδόν μήνες θα ψάξει κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός (20:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρησιμοποιεί μια ενδεκάδα με πέντε αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα έχει ως βασικούς τους Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη και Ιωαννίδη αντί των Σάρλια, Μαουρίσιο, Λούντκβιστ, Αϊτόρ και Καρλίτος.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Διούδη, Κώτσιρα, Βέλεθ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλο, Βιγιαφάνιες, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη, Ιωαννίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ