ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με όλα του τα όπλα για το 5Χ5

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος
Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Με όλα τα του τα όπλα για το 5Χ5.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/9, 21:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής.

Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Κώτσιρας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο μυ. Επιπλέον, μπήκε ο Ιωαννίδης, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του από αιμάτωμα στην γάμπα. Στην αποστολή επέστρεψε ο Χουάνκαρ, που άφησε πίσω του τα προβλήματα που τον κράτησαν εκτός, το προηγούμενο διάστημα.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στην ενδεκάδα, ενώ από την αρχή για πρώτη φορά πρόκειται να ξεκινήσει ο Μπερνάρ. Τέλος, πιθανός αντικαταστάτης του Κώτσιρα είναι ο Βαγιαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναίκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ