ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Βέιλε χτύπησε την πόρτα για Καμπετσή

Ο Αργύρης Καμπετσής από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Τααβόν στην Ολλανδία | 22 Ιουλίου 2021
Ο Αργύρης Καμπετσής από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Αλ Τααβόν στην Ολλανδία | 22 Ιουλίου 2021 IN TIME

Εχοντας αποκτήσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η Βέιλε από τη Δανία ενδιαφέρεται και για τον Αργύρη Καμπετσή, έχοντας μάλιστα απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό για τον 22χρονο επιθετικό σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Μετά την αγορά του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, η Βέιλε χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά ρωτώντας για τον Αργύρη Καμπετσή σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24. Ο δανέζικος σύλλογος προετοιμάζεται για την πώληση του 18χρονου φουνταριστού, Βαχιντουλάχ Φαγκίρ αναζητώντας την διάδοχη κατάσταση.

Στο πλαίσιο του scouting του Εμμανουηλίδη, οι άνθρωποι των Δανών ξεχώρισαν τον Καμπετσή και έτσι απευθύνθηκαν στον Παναθηναϊκό ζητώντας λεπτομέρειες για το στάτους του 22χρονου επιθετικού και για το αν και με ποια μορφή παραχωρείται.

Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν για τις απαιτήσεις τους και πλέον εναπόκειται στη Βέιλε αν, πότε και με ποιον τρόπο θα μπει στη διαδικασία να προχωρήσει περαιτέρω, συνυπολογίζοντας φυσικά και το κατά πόσον ο ίδιος ο Καμπετσής θα επιθυμούσε μια μεταγραφή στη Δανία ή όχι.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι για τον διεθνή με την Ελπίδων επιθετικό στις αρχές Ιουλίου είχε δείξει ενδιαφέρον και η Γκετζέπε αλλά τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε παρά το γεγονός ότι οι τρεις πλευρές είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Ο Καμπετσής παρέμεινε, είχε το μυαλό του μόνο στον Παναθηναϊκό και προσπάθησε αρκετά στην προετοιμασία αλλά έως τώρα δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά των "πράσινων". Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει και ο ίδιος πάνω στο ενδιαφέρον της Βέιλε.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ