ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Καμπετσή, μένει και υπολογίζεται από Γιοβάνοβιτς

Ο Αργύρης Καμπετσής από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Αργύρης Καμπετσής από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI

Η μεταγραφή του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ δεν ολοκληρώθηκε και 22χρονος επιθετικός μένει και υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Έχουν περάσει 15 μέρες από τότε που οι Τούρκοι έγραψαν για τελευταία φορά πως ο Αργύρης Καμπετσής περιμένει ειδοποίηση από τους ανθρώπους της Γκεζτεπέ για να βρεθεί στη γειτονική χώρα και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι πληροφορίες του SPORT24 αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί τελικά καθώς το deal παρά τη δεδομένη συμφωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς ο "Κάμπε" δεν είχε μιλήσει ποτέ ο ίδιος, δεν ολοκληρώθηκε και ο 22χρονος επιθετικός θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως φυσικά τη Δευτέρα (28/6) το πρωί θα βρίσκεται στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία των "πράσινων".

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως για τη συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος υπολογίζει κανονικά τον νεαρό επιθετικό όπως και τους άλλους παίκτες των πράσινων.

Αυτό που έχει μεταφερθεί στον Σέρβο τεχνικό από την πλευρά του παίκτη είναι πως ο 22χρονος επιθετικός θα είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις που θα έχει με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσει μέσα από την παρουσία του στην προετοιμασία να δείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ και γιατί όχι ως βασικός. Η περσινή χρονιά άλλωστε ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο για τον διεθνή στράικερ ο οποίος κέρδισε στη διάρκεια της και ένα νέο συμβόλαιο με τους "πράσινους".

Αν τώρα στη διάρκεια του καλοκαιριού επανέλθει η Γκεζτεπέ ή κάποιος άλλος σύλλογος για να τον αποκτήσει αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πως το deal με την Γκεζτεπέ δεν ολοκληρώθηκε και ο Αργύρης Καμπετσής μένει και υπολογίζεται από τον Γιοβάνοβιτς όπως κάθε άλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ