ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει την επέκταση ο Αλεξανδρόπουλος, τελειώνει του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ

Παναθηναϊκός: Υπογράφει την επέκταση ο Αλεξανδρόπουλος, τελειώνει του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πανηγυρίζει μαζί με τον Αργύρη Καμπετσή το γκολ που του "σέρβιρε" εναντίον του ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Υπογράφει -πιθανότατα εντός της ημέρας- το νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2024 ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ξεκινούν άμεσα οι συζητήσεις για επέκταση και με τον Χατζηγιοβάνη, "τελειώνει" του Καμπετσή στην Γκεζτεπέ.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει απ’ τις 28 Μαΐου σε όλα με την πλευρά του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου για την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2024 και πλέον όλα είναι έτοιμα για να επισφραγιστεί η προφορική συμφωνία τους και με υπογραφές.

Οι "πράσινοι" έχουν ετοιμάσει τα συμβόλαια και είναι πολύ πιθανό, ακόμη κι εντός της σημερινής (Παρασκευή, 11/06) ημέρας να δώσει το "παρών" στα γραφεία της ΠΑΕ ο Αλεξανδρόπουλος για να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του. Ο μοναδικός λόγος άλλωστε, που "καθυστέρησε" για λίγες ημέρες η υπογραφή ήταν οι υποχρεώσεις του 19χρονου μέσου με την Εθνική Ελπίδων (και το εκτός έδρας ματς στο Λιχτενστάιν), αλλά και η απουσία του εκπροσώπου του στο εξωτερικό για άλλες υποθέσεις.

Το νέο συμβόλαιο του "Αλεξανδρό" με το "τριφύλλι" θα περιλαμβάνει σχεδόν τετραπλασιασμό των ετήσιων "καθαρών" αποδοχών του, ενώ το σύνολο των χρημάτων στην τριετία θα φτάσει λίγο πάνω απ’ το μισό εκατ. ευρώ. Παράλληλα στη νέα σύμβαση προβλέπονται και μπόνους συμμετοχών και στόχων που μπορούν να ανεβάσουν κι άλλο τις απολαβές του νεαρού μέσου. Πέρα απ’ το χρηματικό όμως, η ουσία είναι πως έγινε αυτό που ήθελε και ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης απ’ την πρώτη στιγμή των συζητήσεων, με τους "πράσινους" να "δένουν" με νέο συμβόλαιο (και χωρίς buy-out ή κάποια άλλη ρήτρα) ένα απ’ τα πιο πολύτιμα περιουσιακά τους στοιχεία.

Επόμενος ο Χατζηγιοβάνης, κλείνει στην Γκεζτεπέ ο Καμπετσής

Άμεσα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου (που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022), έως το 2024 με αρκετά καλύτερες αποδοχές.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι τελικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Αργύρη Καμπετσή στην Γκεζτεπέ. Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει εδώ και δύο εβδομάδες με την τουρκική ομάδα (10η στην περσινή Superlig) για την πώληση του 21χρονου επιθετικού με ένα ποσό 300.000 ευρώ, συν άλλες 300.000 ευρώ υπό μορφή μπόνους συμμετοχών με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο λόγος που άργησε να ολοκληρωθεί το deal ήταν οι εσωτερικές, διοικητικές αλλαγές στην Γκεζτεπέ και η ανάδειξη του προσώπου που θα είχε δικαίωμα υπογραφής προκειμένου να τελειώσει η μεταγραφή.

Όπως αναφέρει σε σημερινό (11/06) δημοσίευμά της η τουρκική FotoMac, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας της Σμύρνης, Ερκ Τορός ολοκλήρωσε τις τελικές επαφές με τους "πράσινους" κι ο Καμπετσής περιμένει το... πράσινο φως για να αφήσει για λίγο στην άκρη τις διακοπές του και να ταξιδέψει στη Σμύρνη για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές σε νέο τριετές συμβόλαιο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ