ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Αλεξανδρόπουλο μέχρι το 2024

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε οριστική προφορική συμφωνία με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Οριστικό τέλος πήρε το σίριαλ της επέκτασης του συμβολαίου του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα προφορικά και ο 19χρονος μέσος θα παραμείνει στο Τριφύλλι.

Μάλιστα, με το που ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων (μετά τις 6 Ιουνίου), ο Αλεξανδρόπουλος θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές είχαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022 κα ουσιαστικά συμφώνησαν για διετή επέκτασή τους με καλύτερες αποδοχές.

Οι επαφές των δύο πλευρών είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες αφού ο Παναθηναϊκός ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ του τον 19χρονο μέσο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν παγώσει.

Τελικά, πλέον οριστικοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που εκκρεμούσαν και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο

Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της συμφωνίας αυτό που ξεχωρίζει είναι η απουσία ρήτρας στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές.

Αρχικά, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ήθελε να μπει ρήτρα εξαγοράς για ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί τελικά.

Φυσικά, το νέο συμβόλαιο θα έχει και αυξημένες αποδοχές για τον νεαρό μέσο σε σχέση με αυτές που είχε τώρα στο συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ