ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η ηγετική ομιλία του Σένκεφελντ και η πρώτη επαφή του Βίτορ Ούγκο με τα πράσινα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Η ηγετική ομιλία του Σένκεφελντ και η πρώτη επαφή του Βίτορ Ούγκο με τα πράσινα αποδυτήρια
Η ηγετική ομιλία του Μπαρτ Σένκεφελντ στα "πράσινα" αποδυτήρια πριν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης PRINT SCREEN YOUTUBE

Την παρακάμερα της εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης δημοσιοποίησε η "πράσινη" ΠΑΕ, με την παράσταση να κλέβουν η ηγετική ομιλία του Μπαρτ Σένκεφελντ στα αποδυτήρια, το νέο αξεσουάρ του Γιούρι Λοντίγκιν και η πρώτη γνωριμία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Βίτορ Ούγκο, με τους συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League, διευρύνοντας το αήττητο σερί του Φατίχ Τερίμ στον "πράσινο" πάγκο στα έξι ματς, με συνέπεια να πηγαίνει την Κυριακή (28/1, 20:30) στην Τούμπα για να παίξει την πρωτιά κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το "τριφύλλι" δημοσιοποίησε την παρακάμερα της νικηφόρας αναμέτρησης, με το νέο αξεσουάρ του Γιούρι Λοντίγκιν και την πρώτη γνωριμία της τέταρτης χειμερινής μεταγραφής του Παναθηναϊκόυ, Βίτορ Ούγκο, με τους νέους του συμπαίκτες να τραβάνε τα βλέμματα.

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε η ηγετική ομιλία του Μπαρτ Σένκεφελντ,στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να δηλώνει: "Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί. Ξεκινήσετε δυνατά, μην νοιάζεστε για τα λάθη, βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Ξέρετε ότι οι ελεύθεροι χώροι είναι πίσω από την πλάτη τους, εκεί είναι η αδυναμία τους. Πάμε για τους τρεις πόντους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ