ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Γερμανοί και Ολυμπιακός καραδοκούν για Ζαγαρίτη

Ο Ζαγαρίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Super League Interwetten 2020/21
Ο Ζαγαρίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν τα έχει βρει με τον Ζαγαρίτη για νέο συμβόλαιο και στο τριφύλλι είναι ενήμεροι πως μια ομάδα από τη Γερμανία αλλά και ο Ολυμπιακός παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις.

Σε σίριαλ με πολλά επεισόδια εξελίσσεται και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη με τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2021. Κάτι το οποίο σημαίνει πως σε λιγότερο από δύο εβδομάδες ο 19χρονος άσος θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου επιθυμεί ως ελεύθερος.

Ένα σίριαλ έξι μήνες μετά απ' αυτό του Γιώργου Βαγιαννίδη το οποίο δεν αποκλείεται να έχει την ίδια κατάληξη και τελικά το "τριφύλλι" να χάσει ένα ακόμη ταλέντο μέσα από τα χέρια του.

Οι έως τώρα συζητήσεις με την πλευρά του Ζαγαρίτη δεν έχουν προχωρήσει και έχουν βρει σε "τοίχο" ενώ θα μπορούσαμε να πούμε πως στις έως τώρα επαφές οι δύο πλευρές απέχουν αρκετά από το να βρεθεί η "χρυσή τομή" που λέμε και να να υπάρξει μια συμφωνία.

Την ίσια ώρα στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ενήμεροι για ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ταλαντούχο αριστερό μπακ τόσο από ομάδα της Γερμανίας όσο και από τον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" άλλωστε εδώ και χρόνια σκανάρουν ότι καλό κυκλοφορεί στην Ελλάδα και αν τους δίνεται η ευκαιρία προσπαθούν να το κάνουν δικό τους. Για αυτό και έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στην περίπτωση του Ζαγαρίτη γνωρίζοντας πως μια τέτοια περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της. Καθώς το να παίρνεις έναν παίκτη από τον "αιώνιο" αντίπαλο αποτελεί πάντα κάτι το ξεχωριστό.

Βέβαια ούτε ακόμα μπορούμε να πούμε πως έχει τελειώσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης του με τον Παναθηναϊκό ούτε πως ο παίκτης έχει αποφασίσει να φύγει. Το αντίθετο μάλιστα ισχύει για το τι θέλει ο 19χρονος μπακ.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα συνεχίσου μέσω του Ντρεοσί τις επαφές με την πλευρά του παίκτη ώστε να τον πείσουν να παραμείνει στον Παναθηναϊκό προσπαθώντας να τον πείσουν πως το καλύτερο για τον ίδιο και την εξέλιξη του είναι να μείνει στους "πράσινους".

Όπως γράψαμε βέβαια αν δεν υπάρξει συμφωνία από 1η Ιανουαρίου ο νεαρός παίκτης μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και μνηστήρες υπάρχουν πολλοί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ