ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα ο Ντρεοσί, ξεκινάει επαφές για τα νέα συμβόλαια

Ο Αλεξανδρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Αλεξανδρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Γάλλος general manager του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, επέστρεψε απ’ την πατρίδα του και μπαίνει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων για τα συμβόλαια που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και για την επέκταση του Αλεξανδρόπουλου.

Επέστρεψε στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) ο Πιέρ Ντρεοσί, έπειτα από πενθήμερη παραμονή του στη Γαλλία, αφενός για να προετοιμάσει τη (συνολική) μετακόμισή του στην Ελλάδα κι αφετέρου για να κάνει έναν πρώτο κύκλο επαφών με μάνατζερ και ομάδες απ’ όλη την αγορά, ενόψει Ιανουαρίου.

Ο General Manager του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε την παραμονή του στην πατρίδα του για να "ζυμώσει" τις διαδικασίες, τόσο για ενδεχόμενες πωλήσεις ή δανεισμούς παικτών του "τριφυλλιού" (είναι ξεκάθαρη η επιθυμία του Μπόλονι να "ελαφρύνει" σημαντικά το ρόστερ), όσο και για τις κινήσεις ενίσχυσης που θα κάνουν οι "πράσινοι" στο χειμερινό μεταγραφικό "παράθυρο", σε θέσεις που θα υποδείξει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Μετά την έλευσή του στην Αθήνα, ωστόσο, ο Ντρεοσί αναμένεται να ρίξει το βάρος (σε πρώτη φάση) στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι, αλλά και με την πλευρά του Αλεξανδρόπουλου, για τον οποίο (όπως έχει καταγράψει απ’ τη Δευτέρα το SPORT24) υπάρξει ξεκάθαρη βούληση απ’ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του, αν και δεσμεύεται έως το 2022.

Προτεραιότητα αποτελεί η υπόθεση του Ζαγαρίτη, ο οποίος έχει κερδίσει φανέλα βασικού με το... σπαθί του την εφετινή σεζόν κι ο Παναθηναϊκός θέλει να τον "δέσει" με νέο συμβόλαιο έως το 2024. Οι πρώτες συζητήσεις με την πλευρά του ατζέντη του Πολ Κουτσολιάκου (στις οποίες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έλαβε μέρος κι ο ίδιος ο Αλαφούζος) δεν έβγαλαν... λευκό καπνό, όμως η όλη διαδικασία έχει δρόμο ακόμα. Σίγουρα ο χρόνος πιέζει και παρατηρείται απόσταση ως προς τα ζητούμενα και τα προσφερόμενα απ’ τη μία και την άλλη πλευρά, όμως για τον Ζαγαρίτη αποτελεί εξαρχής προτεραιότητα η παραμονή του και η εξέλιξή του στον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό θα παίξει ρόλο στην τελική συζήτηση που θα γίνει το προσεχές διάστημα, πριν η όλη υπόθεση "πατήσει" τον Γενάρη, προσφέροντας στην πλευρά του 19χρονου μπακ τη δυνατότητα να συζητήσει και με άλλες ομάδες.

Αντίστοιχη κουβέντα θα γίνει σύντομα και με τους δύο νεαρούς γκολκίπερς του "τριφυλλιού", Βασίλη Ξενόπουλο και Νίκο Χριστογεώργο, στους οποίους οι "πράσινοι" έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν έως το 2024 κι άπαντες είναι εν αναμονή των τελικών επίσημων συζητήσεων με όλα τα δεδομένα στο τραπέζι.

Η δε υπόθεση του Αλεξανδρόπουλου έρχεται ένα "κλικ" πιο πίσω, όχι γιατί δεν θεωρείται αντίστοιχα σοβαρή, αλλά διότι υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό "αβάντζο" και περιθώρια ευελιξίας. Σίγουρα πάντως, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να τελειώσουν και το συγκεκριμένο θέμα πριν τον Γενάρη και την έναρξη του β’ γύρου της Super League, προκειμένου να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα σε θέματα συμβολαίων, πριν μπει η ομάδα στην πιο καθοριστική περίοδο για να προλάβει τους αγωνιστικούς στόχους της εφετινής σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ