ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει να "δέσει" και τον Αλεξανδρόπουλο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τη Super League Interwetten
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την ανανέωση των τριών συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2021, των Ζαγαρίτη, Χριστογεώργου και Ξενόπουλου, αλλά ήδη οι πράσινοι κινούνται για να κρατήσουν έως το 2024 στο τριφύλλι τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr.

Εδώ και κάποιους μήνες στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση των συμβολαίων των Ζαγαρίτη, Χριστογεώργου και Ξενόπουλου τα οποία λήγουν το καλοκαίρι του 2021 και ήδη με τους τρεις ποδοσφαιριστές έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να έχουν ήδη βάλει στην ίδια σειρά προτεραιότητας και την επέκταση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου με τη διαφορά πως αυτό ολοκληρώνεται το 2022. Καθώς ο 19χρονος μέσος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019 την προηγούμενη ανανέωση του με τον Παναθηναϊκό.

Και πάλι όμως στο τριφύλλι βλέποντας πως έχουν στα πόδια τους ένα "ατόφιο χρυσάφι" που διαρκώς εξελίσσεται και δείχνει όλο και δείγματα του ταλέντου του θέλουν να τον κρατήσουν για περισσότερα χρόνια στην ομάδα και παράλληλα να τον επιβραβεύσουν με ένα νέο συμβόλαιο και ψηλότερες απολαβές.

Ο Αλεξανδρόπουλος άλλωστε δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως είναι ένα χαφ στο οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί για πολλά χρόνια και να δέσει το κέντρο του γύρω απ' αυτόν. Οπότε στο τριφύλλι έχουν πάρει την απόφαση τους και ήδη έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική κουβέντα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να διαπιστώσουν τα θέλω του ενόψει των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΖΑΓΑΡΙΤΗ

Από εκεί και πέρα αν και από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε και δεύτερη προσέγγιση προς τον Βασίλη Ζαγαρίτη από την πλευρά των ανθρώπων του ποδοσφαιριστή λέγεται πως έχει υπάρξει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχαν.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα έχει τελειώσει, το αντίθετο μάλιστα. Στον Παναθηναϊκό αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρξει συζήτηση του ίδιου του Ντρεοσί με τους εκπροσώπου του Ζαγαρίτη για να συζητήσουν εκ νέου και το θέμα να πάρει θετική τροπή για τους πράσινους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ