ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Το ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Το ΟΑΚΑ στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ INTIME

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με μια λιτή ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου (21/5) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Φτερά έκαναν και τα 21.500 εισιτήρια που παρέλαβε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον τελικό Κυπέλλου του Σαββάτου (21/5) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι υπήρξε ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα. Όπως έκανε γνωστό αν υπάρχουν επιστροφές εισιτηρίων απο χορηγούς τις επόμενες μέρες τότε θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου της 21ης Μαΐου 2022 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, εξαντλήθηκαν.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη στην ομάδα! Σε περίπτωση επιστροφών από εισιτήρια που έχουν δοθεί σε χορηγούς της ΠΑΕ, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσω ανακοίνωσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ