EUROPA LEAGUE

Παναθηναϊκός, Europa League: Στον "αέρα" η έδρα του Μακάμπι Χάιφα - Ρεν, δεν θα γίνει στο Βελιγράδι

Παναθηναϊκός, Europa League: Στον "αέρα" η έδρα του Μακάμπι Χάιφα - Ρεν, δεν θα γίνει στο Βελιγράδι
Ο αρχηγός της Ρεν, Μπέντζαμιν Μπουριζό, σε μοναχία με τον αρχηγό της Μακάμπι Χάιφα, Σεν Γκόλντμπεργκ, στο μεταξύ τους ματς στο Europa League @2023 AP IMAGES/JEREMIAS GONZALEZ

Αλλαγή δεδομένων για την αναμέτρηση μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Ρεν (30/11) για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με το ματς να μη γίνεται τελικά στο Βελιγράδι, όπως είχε οριστεί, και την UEFA να ψάχνει διαθέσιμη έδρα.

Με την UEFA να απαγορεύει τη διεξαγωγή αγώνων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο Ισραήλ εξαιτίας της πολεμικής σύρραξης με την Παλαιστίνη, οι ισραηλινές ομάδες είναι αναγκασμένες να δώσουν τα εναπομείναντα ματς εκτός της χώρας τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η UEFA είχε ορίσει το ματς ανάμεσα στη Μακάμπι Χάιφα και τη Ρεν για την 5η αγωνιστική του Europa League (30/11) να διεξαχθεί στο Βελιγράδι και πιο συγκεκριμένα στο "Στάδιο Ράικο Μίτιτς" κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, με νεότερη ενημέρωσή της, τα στελέχη της UEFA γνωστοποίησαν ότι η εν λόγω απόφαση ανακλήθηκε, με συνέπεια οκτώ μέρες πριν τη διεξαγωγή του ματς, αυτό να "βρίσκεται στον αέρα", όσον αφορά το γήπεδο που θα λάβει χώρα.

TAGS EUROPA LEAGUE ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ