ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες οι Σπαθάρης και Νικολετόπουλος

Ο Μάρκος Σπαθάρης κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό
Ο Μάρκος Σπαθάρης κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό

Δύο ακόμη παιδιά από την ακαδημία του Παναθηναϊκού υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια. Ο λόγος για τους Μάρκο Σπαθάρη και Νίκο Νικολετόπουλο.

Ως είθισται σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Παναθηναϊκός δίνει επαγγελματικό συμβόλαιο σε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας τους.

Φέτος ήδη έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μπρέγγου που βρίσκεται και στην Αυστρία ενώ την Παρασκευή (5/7) έγιναν επαγγελματίες δύο ακόμα νεαροί ποδοσφαιριστές. Οι Μάρκος Σπαθάρης και Νίκος Νικολετόπουλος.

Η πράσινη ΠΑΕ αναφέρει στις ανακοινώσεις της:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Μάρκο Σπαθάρη. Ο Σπαθάρης υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος μέσος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Αυγούστου 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2011 στον Ιάσωνα Ηλίου. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2013 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Μάρκος Σπαθάρης ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και θα ήθελα να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Σύλλογος. Είναι ένα όνειρο για μένα που γίνεται πραγματικότητα".

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο".¨

Και η δεύτερη σημειώνει:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Νικολετόπουλο. Ο Νικολετόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο 19χρονος αμυντικός γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου του 2005 και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο το 2012 στον ΑΟΝ Αργυρούπολης. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2014 και έκτοτε συμμετείχε στις ομάδες όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του πρώτου του συμβολαίου ο Νίκος Νικολετόπουλος ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Η υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο και εύχομαι να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια".

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο".

Παναθηναϊκός: Επαγγελματίες οι Σπαθάρης και Νικολετόπουλος
Ο Νικολετόπουλος κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ