ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον για τον μέσο της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι

Ο Λούκας Σίλβα με τη φανέλα της Γκρέμιο
Ο Λούκας Σίλβα με τη φανέλα της Γκρέμιο © 2020 SILVIO AVILA/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά εξετάζοντας περιπτώσεις κεντρικών μέσων ενόψει Ιανουαρίου, με βραζιλιάνικο δημοσίευμα να φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του μέσου της Γκρέμιο, Λούκας Σίλβα.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Λούκας Σίλβα της Γκρέμιο αποκαλύπτει δημοσίευμα του βραζιλιάνικου δικτύου "TNT Sports" το βράδυ της Δευτέρας (10/01). Σύμφωνα με το δημοσίευμα, "η ελληνική ομάδα είχε επικοινωνία με τη Βραζιλία για να ενημερωθεί για το κόστος μίας πιθανής μεταγραφής του έμπειρου μέσου, χωρίς όμως να έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση".

Και συμπληρώνει το δημοσίευμα: "Μετά τον υποβιβασμό της Γκρέμιο στη Serie B της Βραζιλίας, έχει ξεκινήσει μία πλήρης αναμόρφωση του ρόστερ της και είναι ανοικτή σε ενδεχόμενες αποχωρήσεις". Μέχρι στιγμής δε, έχουν αποχωρήσει από τη βραζιλιάνικη ομάδα οι Ραφίνια, Νταρλάν, Κορτέζ, Βάντερσον, Μπόρχα, Άλισον και Πιερέ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λούκας Σίλβα έχει ήδη προταθεί μέσω του Ιταλού μεγαλοατζέντη, Φεντερίκο Παστορέλο κι Έλληνα συνεργάτη του και η περίπτωσή του είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται σοβαρά από τους "πράσινους".

Ο ύψους 1,81μ. Λούκας Σίλβα, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στο "8", όσο και στο "6", αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Γκρέμιο το 2020 μετά τον υποβιβασμό της Κρουζέιρο και έχει συμβόλαιο έως τον Δεκέμβριο του 2023. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 106 αγώνες με τη φανέλα των "τρικολόρ" μετρώντας 4 γκολ και 4 ασίστ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τη φανέλα των Ρεάλ Μαδρίτης και Μαρσέιγ, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ