ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμφαση στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία από τον Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Έμφαση στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία από τον Γιοβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στο πρέσινγκ και την κυκλοφορία στην προπόνηση της Τρίτης (9/8) καθώς θέλει από την ομάδα του να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση της Πέμπτης (11/8) με τη Σλάβια.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης (11/8) με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο (11/8, 20:30, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24) συνεχίστηκε και την Τρίτη (9/8) ενώ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με μια ακόμη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του τριφυλλιού.

Το θετικό νέο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του είναι πως και την Τρίτη σε αντίθεση με ότι γινόταν την προγούμενη εβδομάδα το πρόγραμμα κύλησε χωρίς κανένα απρόοπτο και ουσιαστικά ο Σέρβος προπονητής έχει μόνο δύο απουσίες, τον Παλάσιος που είναι τιμωρημένος και τον Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Γιοβάνοβιτς που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του ένα διαφορετικό πρόσωπο στο ματς της Πέμπτης έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κυκλοφορίας και το πρέσινγκ ενώ δούλεψε αρκετά και στα τελειώματα των φάσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Σε πλήρη σύνθεση διεξήχθη την Τρίτη το απόγευμα η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και πρέσινγκ, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ