ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Έμφαση σε τακτική και παιχνίδια με μπάλα με γκολάρες στο Πήλιο

Προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πορταριά του Πηλίου | 28 Ιουνίου 2022
Προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πορταριά του Πηλίου | 28 Ιουνίου 2022 IN TIME SPORTS

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Πήλιο με τους πράσινους να δίνουν αρκετή έμφαση σε παιχνίδια με μπάλα όπου σημειώθηκαν αρκετά υπέροχα τέρματα.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πορταριά του Πηλίου συνεχίστηκε και την Τρίτη (28/6) με διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Σε αντίθεση με τη Δευτέρα την Τρίτη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε στην άκρη το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και εστίασε σε τακτική αλλά και ασκήσεις με μπάλα.

Συγκεκριμένα το πρωί οι "πράσινοι" ξεκίνησαν με ενεργοποίηση, ασκήσεις ισορροπίας, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Ενώ το απόγευμα μετά την προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Στο παιχνίδι αυτό μάλιστα μπήκαν αρκετά εντυπωσιακά τέρματα, έγιναν ωραίες φάσεις, ενώ υπήρχαν και αρκετά δοκάρια. Η πράσινη ΠΑΕ μάλιστα ανέβασε και σχετικό βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube:

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμη μέρα ο Σάρλια ενώ στο Πήλιο βρέθηκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος είχε κάποιες μέρες παραπάνω άδεια και ενσωματώθηκε την Τρίτη (28/6) για πρώτη φορά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός έκανε και αυτός ατομικό πρόγραμμα και θα ανεβάζει πλέον κάθε μέρα τους ρυθμούς εκγύμνασης του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ