ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten 2021-2022 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν ήταν έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (16/01, 19.30) και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός αποστολής.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (16/01, 19.30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς δυνάμεων προκειμένου να είναι διαθέσιμος και έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Για αυτό το λόγο άλλωστε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί του Σαββάτου, παρέα με τον Κουρμπέλη.

Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ούτε ο Φακούντο Σάντσες, λόγω της αποβολής του στον αγώνα κόντρα στο Βόλο. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα της προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ