ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διάταση έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο ο Ιωαννίδης, "off" για δύο εβδομάδες

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Ο Φώτης Ιωαννίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη διάταση στον έσω πλάγιο στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες και θα χάσει το πρώτο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο το Βόλο.

Από... γκίνια άλλο τίποτα στον εφετινό Παναθηναϊκό! Μετά τα ουκ ολίγα θέματα που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν από το περασμένο καλοκαίρι οι "πράσινοι" (ράγισμα σε σπόνδυλο της μέσης ο Σένκεφελντ, μυϊκοί και θλαστικοί τραυματισμοί σε Μάγκνουσον, Κώτσιρα, Χουάνκαρ, Παλάσιος) και βεβαίως τις τρεις ρήξεις χιαστών σε ένα δεκαήμερο που υπέστησαν οι Τρουιγιέ, Αϊτόρ και Φρόκου, η ατυχία "χτύπησε" το "τριφύλλι" και κατά την παραμονή του στην Κύπρο. "Θύμα" αυτή τη φορά ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος θα χρειαστεί να μπει στα "πιτς" για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο 23χρονος διεθνής επιθετικός του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στο δεξί γόνατο στην προπόνηση της Δευτέρας (28/11). Το μεσημέρι της Τρίτης (29/11) μετέβη με μέλη του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού στην Πάφο, για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε διάταση στον έσω πλάγιο.

Ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες, θα χάσει το υπόλοιπο της χειμερινής προετοιμασίας της ομάδας του την Κύπρο και δεν θα αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο στο "Απόστολος Νικολαΐδης" που θα διεξαχθεί στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου.

Άλλη μία άτυχη στιγμή, στο χειρότερο δυνατό timing για τον Έλληνα επιθετικό, καθώς τον τελευταίο μήνα ήταν άκρως καθοριστικός για τον Παναθηναϊκό στα τρία τελευταία ματς του πρώτου γύρου, όπου κατέγραψε στη στατιστική του το κερδισμένο πέναλτι στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και δύο πολύ σημαντικά γκολ στους αγώνες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, που έδωσαν δύο μεγάλες νίκες στο "τριφύλλι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ