ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα πρώτου βαθμού ο Σένκεφελντ, οριακά για Λαμία

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 14 Νοεμβρίου 2021
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' | 14 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Διάστρεμμα πρώτου βαθμού υπέστη ο Μπαρτ Σένκεφελντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' με τον Ολλανδό στόπερ να κάνει δύο-τρεις θεραπείες και αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Λαμία αν χρειαστεί.

Διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον δεξί αστράγαλο, αρκετά ελαφρύ δηλαδή, έδειξαν οι εξετάσεις που έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β'. Ο Ολλανδός θα κάνει τις επόμενες μέρες θεραπεία και οριακά έως πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ματς με τη Λαμία (22/11).

Αυτό όχι επειδή ο τραυματισμός του στην αναμέτρηση με την Ένωση ήταν σοβαρός αλλα λόγω και της μακροχρόνιας απουσιας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Για αυτό άλλωστε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλησε να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Ολλανδός αμυντικός. Πλέον όμως από τη στιγμή που τραυματίστηκε η επιστροφή του στην πρώτη ομάδα είναι κυριολεκτικά θέμα ημερών.

Όσο για τον Κουρμπέλη ναι μεν επέστρεψε στο "Γ. Καλαφάτης" τη Δευτέρα (15/11) αλλά ακόμα θέλει χρόνο για να μπορέσει να είναι σε θέση να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί περισσότερο από ένα μήνα ακόμα ανάλογα με το πως θα αντιδράσει το σώμα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ