ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β': Αναγκαστική αλλαγή ο Σένκεφελντ, με διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β'
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' INTIME

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 36ο λεπτό, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό του αστράγαλο με τον Γιάννη Βονόρτα να τον αντικαθιστά με τον Αντωνίου.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ επέστρεψε στη δράση μετά από αρκετό διάστημα, στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' αφήνοντας πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 36ο λεπτό.

Ο Ολλανδός χτύπησε στο 31ο λεπτό όταν πήδηξε να πάρει μια κεφαλιά και υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, ο Σένκεφελντ έμεινε στο έδαφος για 2-3 λεπτά λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 34ο λεπτό δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ένα σπριντ, καθώς έδειχνε να πονάει πολύ στον αστράγαλό του. Ο Ολλανδός αποχώρησε μόνος του από τον αγωνιστικό χώρο ενώ έδωσε το περιβραχιόνιο στον Θεοχάρη.

Ο Γιάννης Βονόρτας τον απέσυρε και στη θέση του πέρασε τον Αντωνίου. Τα ευχάριστα νέα για τον Ολλανδό είναι ότι δεν χτύπησε στον αστράγαλο που είχε κάνει καθαρισμό τον περασμένο Μάιο.

Όσο για το χρόνο αποθεραπείας του, θα ξεκαθαρίσει μετά τις περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ