ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χειρουργείο για "καθαρισμό" στον αστράγαλο ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 αναμένεται στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση-καθαρισμό στον αστράγαλο του.

Την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στον αστράγαλο θα περάσει ο Μπαρτ Σένκεφελντ σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24. Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού που βγήκε "off" στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πριν ακόμα έρθει στο τριφύλλι. Και η απόφαση για επέμβαση από τους πράσινους είχε παρθεί εδώ και μέρες αν και όλοι πίστευαν πως συντηρητικά και με λιγότερα φορτία εκγύμνασης και θεραπείας ο Ολλανδός στόπερ θα μπορούσε να ολοκληρώσει τα playoffs και να υποβληθεί εν συνεχεία στην επέμβαση.

Τελικά οι πόνοι αυξήθηκαν, στο ματς με τον Άρη λύγισε και αφού ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό ο Σένκεφελντ θα περάσει πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει τον "καθαρισμό" στον αστράγαλο του.

Ο Ολλανδός ουσιαστικά θα εκμεταλλευτεί αυτό το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν ούτως ώστε να δουλέψει σκληρά, να κάνει την απαραίτητη αποκατάσταση και να είναι έτοιμος με την έναρξη για τη νέας σεζόν.

PHOTO CREDITS : EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ