ΑΓΓΛΙΑ

Μίλγουολ – Γουέστ Χαμ 2-2: O Μαυροπάνος με κεφαλιά στο 80′ σίγησε το Ντεν, επιστροφή των “σφυριών” από το 2-0

PRINTSCREEN

Η Μίλγουολ υποδέχθηκε στο Ντεν τη Γουέστ Χαμ για την 8η αγωνιστική της Championship, 14 χρόνια μετά από την τελευταία τους αναμέτρηση. Ο Μαυροπάνος έσωσε τον βαθμό για τα “σφυριά” με κεφαλιά στο 80′.

Σε ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της Αγγλίας, η Μίλγουολ υποδέχθηκε στο Ντεν τη Γουέστ Χαμ για την 8η αγωνιστική της Championship, με τις δύο “μισητές” αντιπάλους να έρχονται αντιμέτωπες 14 χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση. Μυθική επιστροφή για τα “σφυριά”, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Σκόρερ ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος για το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, με τον Τέιλορ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 16′, με τον Νέγκλι να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όταν στο 45+3′, έπειτα από ασίστ του Ντάικς, έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, τα “σφυριά” ισορρόπησαν το παιχνίδι και μείωσαν αρχικά το σκορ στο 74′, με τον Καντέ, έπειτα από ασίστ του Φελίπε.

Η ισοφάριση του Μαυροπάνου

Έξι λεπτά αργότερα, ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος με εξαιρετική κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σόλομον ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, με τον Έλληνα άσο να σώζει τον βαθμό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Το φινάλε ήταν δραματικό, με τον Καντέ να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα για φάουλ ως τελευταίος παίκτης, με τη Μίλγουολ να πιέζει ασφυκτικά στα τελευταία λεπτά, με το τελικό σφύριγμα να αφήνει τις δύο ομάδες στο 2-2.

Μετά και την 8η στροφή της Championship η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ η Μίλγουολ στην 10η θέση με 11 βαθμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ