ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ και Παλάσιος η αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέσα ο Φικάι

SUPERLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της εποχής Φατίχ Τερίμ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Απουσιάζουν από αυτή ο Σεμπαστιάν Παλάσιος και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του 2024, την Τετάρτη (03/01) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις για το πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παλάσιος, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

Σημειώνεται πως εκτός της πράσινης αποστολής, πρώτης επί εποχής Φατίχ Τερίμ, βρίσκονται οι Παλάσιος και Σένκενφελντ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Τούρκο προπονητή να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Φικάι για να έχει μία έξτρα λύση για το κέντρο της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ