ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση προστασίας για Ρούμπεν, αλλά θα παίξει κανονικά με τον Παναιτωλικό

Ο Ρούμπεν Πέρεθ
Ο Ρούμπεν Πέρεθ INTIME SPORTS

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης για να μην επιβαρυνθεί μετά τις ενοχλήσεις που είχε την περασμένη εβδομάδα στον προσαγωγό, αλλά θα παίξει στο κυριακάτικο (28/11) ματς με τους Αγρινιώτες στη Λεωφόρο

Χωρίς νέα προβλήματα συνεχίστηκε το πρωί της Παρασκευής (26/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό (28/11, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ, καθαρά για προληπτικούς λόγους και για την "προστασία" του μετά τη μικροενόχληση που είχε την περασμένη εβδομάδα στον προσαγωγό, έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, ωστόσο, δεν γεννάται σε καμία περίπτωση θέμα απουσίας του απ’ το ματς με την αγρινιώτικη ομάδα, όπου αναμένεται να πάρει ξανά θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής του "τριφυλλιού".

Από εκεί και πέρα από την προπόνηση απουσίασαν ξανά οι τραυματίες Καρλίτος, Ραμόν Λούντκβιστ, Αχιλλέας Πούγγουρας που έκαναν θεραπεία, ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Φώτης Ιωαννίδης, Μπαρτ Σένκεφελντ, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιασίν Αγιούμπ και Μπεκ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, ασκήσεις ανάπτυξης και εξάσκηση στα τελειώματα, με τον Γιοβάνοβιτς να επιμένει πολύ στις καλές εκτελέσεις των μέσω και των επιθετικών του, θέλοντας να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού μπροστά απ’ την αντίπαλη εστία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ