ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Αθανασακόπουλος

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Αθανασακόπουλος
INTIME SPORTS

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους πράσινους.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τους πράσινους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου και τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή, ώστε ο διεθνής μέσος από την Πάτρα να συνεχίσει να φορά τα πράσινα.

Ο Αθανασακόπουλος είχε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο προτίμησε να συνεχίσει στο Τριφύλλι. Αρχικά, θα προορίζεται για τον Παναθηναϊκό Β' και ανάλογα με την εξέλιξή του θα αποφασιστεί η μετακίνησή του ή όχι στην πρώτη ομάδα.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 28 ματς του Παναθηναϊκού Β' στη Super League 2 και μέτρησε έξι γκολ και δύο ασίστ σε 2512 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 11 ματς της πρώτης ομάδας έχοντας ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Ο Αθανασακόπουλος ήρθε το καλοκαίρι του 2017 στους πράσινους από την Θύελλα Πατρών και στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό στέλεχος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ