ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Κύπρο και συνέπεσε στο αεροδρόμιο με την αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Παλάσιος στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού
Ο Παλάσιος στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για την Κύπρο για τη χειμερινή προετοιμασία, με τους πράσινους να βρίσκονται στο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κύπρο το πρωί της Δευτέρας (28/11) στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας στη διακοπή της Super League για το Μουντιάλ 2022.

Οι πράσινοι πέταξαν για την Πάφο, με τη βάση τους να είναι Πέγεια λίγο έξω από την πόλη της Κύπρου, όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δίνοντας τρία φιλικά παιχνίδια με τη Χάποελ Μπερ Σεβά (1/12), την Πάφο (4/12) και τέλος τη Νέα Σαλαμίνα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά τις 9:20. Μάλιστα, συνέπεσε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού που αναχώρησε για τη Μαρμπέγια. Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου στις 6 Νοεμβρίου, ενώ υπήρξαν κάποιες χειραψίες σε καλό κλίμα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κύπρο: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Σιδεράς, Συμεωνίδης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Ελευθέριος Βενιζέλος INTIME SPORTS
Ο Μπρινιόλι στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κύπρο
Ο Μπρινιόλι στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Κύπρο INTIME SPORTS
Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Κύπρο
Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Κύπρο INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ